zaterdag 23 mei 2015

Kamer inrichting inspiratie

Hey!
We hebben al een tijdje niks meer op deze site gezet, dus vandaag hebben we een nieuw artikel voor jullie!
We geven jullie tips voor een gezellige en romantische kamer!

Kringloopwinkels
Heb je even niet zo veel geld? Ga dan met je vriendinnen shoppen bij de kringloopwinkels het is helemaal niet duur. Als je goed zoekt vind je de leukste gezelligste spulletjes, maar kijk wel goed of het product niet beschadigd is.

Verfen
Soms heeft je kamer een kleurtje nodig en niet een saaie witte muur. Ga naar een verfwinkel en zoek de leukste kleur/kleurtjes uit! Vaak vind je de leukste combinaties en vergelijk de prijzen met andere verfwinkels wat het goedkoopst is.

DIY
Je kamer oppimpen met de leukste DIY'S! Neem een kijkje op youtube of houd deze blog in de gaten. Maar misschien hebben jullie wel creatieve idee├źn, anders kun je nog altijd je vriendinnen vragen.

Verplaatsen
Soms staat je bed zoals je het net niet wilt, of je bureau staat bijvoorbeeld op de verkeerde plaats waardoor je niet rustig kunt leren omdat het je stoort. Verplaats daarom je hele kamer, het kan een hele gave en nieuwe look geven. Dan lijkt het net alsof je je kamer hebt verbouwd.

Geurkaarsen
Geurkaarsen zijn hemels en gezellig. Ze ruiken super lekker! Het geeft een romantische sfeer, en je hebt de lekkerste geuren. Bij de Primark heb je hele goedkope geurkaarsen en ze raken niet snel op.

Dit waren onze tips
Liefs,
Kai & Kimberley

Geen opmerkingen:

Een reactie posten