zaterdag 6 juni 2015

Lush shoplog

Hoi allemaal!

Een tijdje geleden plaatste ik een bestelling op lush.nl, omdat ik jarig was kreeg ik een aantal producten van lush. 
Ik ben heel erg blij met mijn lush producten. Ik heb 2 producten al gebruikt dus daar heb ik geen foto's van en daar ga ik helaas niet over schrijven sorry.
Veel leesplezier!


De Sakura Bath Bomb
Dit product ruikt heerlijk naar bloemetjes en het verzacht je huid heel goed . Ik heb het nog niet gebruikt, maar dit moet je in bad gebruiken en dan ruikt het heel lekker. Lush is duur, maar het is het geld zeker waard.

Deze kost 4,95

De Rose Queen Bath Bomb
Dit is ook weer  een product voor in bad, en ik vond dit helemaal niet lekker ruiken, dus dit is mijn minst favoriet. Er komen wel leuke rozenblaadjes uit als je in bad zit.

Deze kost 4,25


De Creamy Candy Bubble Bar 
Dit is een Bubble Bar dat betekent dat je het onder de kraan moet verkruimelen en dan komen er allemaal bubbels echt super leuk! Deze ruikt super lekker naar een tropische Orchidee het ruikt super zoet. Er zit een super schattig bloemetje op.

Deze kost 4,45

De Rose Bubble Bar (Limited Edition)
Deze ruikt naar rozen, en deze moet je ook verkruimelen onder de kraan. Deze bubble bar is geparfumeerd met zoete sinaasappelolie en citroenolie. Als je uit bad komt, heb je een super zachte huid.

Deze kost 4,75

De Porridge Soap
Dit is een zeepje, die je kan gebruiken onder de douche en om je in te zepen in bad. Het is een soort havermout massa. Deze zeep is echt mijn favoriet, want ik heb nog een zeepje maar die heb ik al gebruikt. Het plakt wel, maar dat geeft een extra zacht laagje achter op je huid. De Porridge Soap is zeer aan te raden voor in de winter.

Deze kost 4,75


Ik had nog een Sultana Of Soap gekocht, maar die heb ik al gebruikt dus heb ik daar geen foto's  van gemaakt. En ik had nog de Granny Takes A Dip Bath Bomb gebruikt, maar die heb ik al in bad gebruikt.
Er komt vast nog een artikel, van waar ik de producten voor in bad uittest. En dan plaats ik daar een foto  of een filmpje van.

Dit was mijn shoplog.

Liefs,
Kai en Kimberley


Geen opmerkingen:

Een reactie posten